IHMISRAKAS MISANTROOPPI

IHMISRAKAS MISANTROOPPI

tiistai 19. marraskuuta 2013

MIESTENPÄIVÄ

Miten tuntuu et tää miestenpäivä ei ottanu ihan samanlaista tuulta alleen kuin taannoinen naistenpäivä?  Ei sen kyllä pidäkään. Naisia on kivempi fanittaa, ne tykkää siitä. Miehet on ihan yhtä helppoja teki meille sit mitä tahansa. En oo kuullut miehestä joka olis pihdannut sen takia että mököttää. 
Hyvää meiän päivää kumminki meille miehille. Meitsi viettää mun miestenpäivää orastavassa flunssassa. 

Mä en onneks ole mitenkään kauhean usein klesana. Mul on muutama frendi, jotka tulee kipeeks jos joku sanoo niille puhelimessa et nyt on nuhaa liikenteessä. Siis ihan konkreettisesti kuume alkaa nousee vähintään samana iltana. Varmaan aika rassaavaa. Niin monet asiat on kiinni henkisestä puolesta. Mä oikeesti uskon aika vankasti et sä pystyt sun omilla ajatuksilla ohjaa sun elämää lähes rajattomasti. Jos vaan uskoo. Mä oon ainakin huomannut et se toimii. Ei se nyt tietenkään lämmitä rukoilla lottovoittoa joka kerta kun on tuhlannu vuokramassit naisiin ja viinaan, on asiat luonnollisesti myös omista valinnoista ja tekemisestä kiinni. Mut ajatukset vaikuttaa myös. Onhan maailma täynnä ihmeitäkin, rukoilet tarpeeks kauan ja syöpä on poissa. En näkis et sil on mitään tekemistä Jeesuksen kanssa, mut ihmeitä tapahtuu ja must se on siistiä. Ei se nyt oo sen suurempi ihme kuin et sä oot ylipäänsä syntynyt. Pitää joku päivä duunaa kunnon foliohattu-postaus, näitä tulee sivuttua näköjään joka postauksessa. Huhuu.  

Flunssapäivänä ei oo ollu muuta tekemistä kun pyöriä netissä ja seurata päivän tapahtumia. Jaren ilmotus stadikkakeikasta on näköjään ollu päivän puhutuin uutinen. En ymmärrä miten siitäkin on saatu jauhettua niin paljon paskaa samantien. Täytä vittu ite stadioni. Must ihan himmee saavutus. Illalla on toinenkin iso tapahtuma, siit ehkä olis jossain lehdessä jos ei asuttais maailman ainoassa maassa mis jalkapallo on marginaaliurheilua. Nimittäin tänään maailman kaks parasta jalkapalloilijaa, Ronaldo ja Zlatan ottaa mittaa kumpi pääsee MM-kisoihin ens kesänä. Ruotsi-Portugali, Friends-arenalla. Suosittelen kaikille. 

Mul on muuten niin saletisti man flu. Miesten flunssa on aina vähän rankempi ja diipimpi. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Man_flu

En varmaan jaksa nousta tänään enää sängystä. Pakko keksii jotain tekemistä. Fudismatsiin on vielä liian monta tuntia. Tiedättekste sen tunteen kun tuntuu et netis ei oo yhtään sivua mihin haluis mennä? Se on aika naurettavaa kun kelaa mikä mahdollisuuksien riemuvoitto on vaan muutaman klikkauksen päässä. Onneks Japani on olemassa. Aina jos on tylsää voi mennä youtubeen ja tsiigaa Japanilaisia pätkiä. Sit ei oo enää tylsää. Mä jätän nyt teille tähän mun tän päivän top3 videot. Enjoy. 







P.S. Pöllö on maailman siistein eläin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti