IHMISRAKAS MISANTROOPPI

IHMISRAKAS MISANTROOPPI

maanantai 4. marraskuuta 2013

EKA

Darra. Mikä akuutti tekosyy alkaa kirjottaa blogia!
Humalaiset pakotti. Toinen hyvä syy.
Narsismi. Todellinen syy. 

Oon herkällä tuulella. Henkisesti ja fyysisesti. 

Mä laulan black metal -bändissä. Mut vois kategorisoida sen puolesta hevariks. Mut jengin boksittaminen johonkin stereotypioihin on musta aika tylsää ja mielikuvituksetonta. Musta mä oon paljon muutakin. Mä oon rakkauden lähettiläs. Mä rakastan elämää. Kun kelaa, niin tää eläminen on aika ainutlaatunen kokemus ja sitä pitäis juhlia joka päivä. Sitäpaitsi pitkä letti näyttää vitun hyvältä. Paitsi jos se on mallia pc-hevari. 

Pitäis varmaan selvittää miks mä kirjotan tätä blogia? Se on muuten vitun hyvä kysymys. Miks semi-nuori sinkkumies yrittää erilaisia asioita elämässä? Nykyään kun Peppi Pitkätossukin duunaa pornoa niin eiköhän meitsikin voi yhen blogin vääntää.
Todellisuudessa mä varmaan kirjotan tätä koska mä oon hengannu lähiaikoina liikaa tyttöjen kanssa. Tytöt tykkää blogeista. Mä tykkään tytöistä. Siinä onkin jo tietynlainen syy-seuraussuhde. 

Tää blogijuttu on aika jännä. Tätä on täysin erilaista skrivaa kun esim jotain hassunhauskaa statusta Facebookiin. Tää on kuumottava ja paha bitti-hirviö joka haluu varastaa internetiin kaiken mitä mä ajattelen. Mun ainutlaateiset unelmat ja haaveet, ilot ja surut. Ja se hirviö käyttää mua vielä välikappaleenaan tässä, se on ohjelmoinu mut kelaamaan et mä ite haluun tätä.
Tästä tulee varmasti vähintäänkin mielenkiintosta. Tavallaan aika alaston olo tulla tänne jengin dumattavaks. 

Mut ehkä mun missio tän blogin kanssa onkin et jengi ei dumais niin vitusti kaikkea kokoajan. On aika paljon voimakkaampaa sanoa jotain positiivista. Positiivisuus on maailman suurin voima. Sillä voi oikeesti siirtää vuoria. Negatiivisuudella lähinnä kasaa sitä vuorta ittensä päälle.
 Se "se on pois multa" -asenne minkä suomalaiset on imeny äidinmaidosta alkaa olla aika nähty. Onks sil päästy joskus johonkin? Tää on mun eka postaus ja tavoitteena on näköjään muuttaa suomalaisuuden perimmäinen olemus. Aim high!
No mut ehkä mun pointti tän kans on et levitetään hyvää mieltä, jos jonku päivä tulee paremmaks kun täält mun blogista pärähtää just oikeeseen aikaan ruutuun kissanpentu- tai tissikuva, niin sit mun päivän työ on tehty. 

P.S. Oikeesti mä kyl alotin tän blogin skrivaamisen eilen, mut sit mul tuli heti kyllästyminen. Katotaan miten aktiivista tästä tulee.. Heti ku mä olin kirjottanu tätä, näin koko yön unta et mä puhuin eri mimmeille mun tunteista. Aika diippii. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti