IHMISRAKAS MISANTROOPPI

IHMISRAKAS MISANTROOPPI

torstai 21. marraskuuta 2013

FUDISHOMOILUA


"Hahaha onhan tää naurettavaa just pari päivää sit kelasin himas et ei tässä oo vittu mitään järkee, stadilaiset jätkät tappelee päivät pitkät et kumpi on parempi, argentiinalainen vai portugalilainen."


Tän postauksen pohjustus kuulostaa taas vähän homolta, mut ihan sama.
Meil on Facebookissa jäbien kanssa sellanen fudisryhmä. Real Madrid vs Barcelona. Siel on noin 20 jäbää ja about fifty-fifty molempien jengien kannattajia. Toi alun lainaus oli erään fiksun ystäväni sinne postaama kommentti tältä aamulta. Pisti miettimään.
Fudis menee ihan vitusti tunteisiin. Siel on lähes päivittäin joku huutokilpailu siitä kumpi on parempi, Ronaldo vai Messi, Barca vai Real? Ihan naurettavaa. Mut silti tärkeintä. 
Mäki lässytän täällä rakkaudesta yms. mut sit huomasin et tuol ryhmässä se kaikki lentää romukoppaan. Menee tunteisiin. Tekis välil mieli kuristaa rakas ystävä koska sen mielestä itelleni oksettava argentiinalainen kääpiö on parempi kun mun jumaloima, maailman Guidoin portugalilainen. 



Meitsi on ainaki välillä ihan retard kyseisellä sivulla. Siks mä ehkä kirjotankin tätä koska mua hävettää. Tää nyt ei ehkä kiinnosta muita kun fudisfanaatikkoja, olen pahoillani. Ne jotka tietää millasta se on, tietää.

Tavallaan tää on hyvä, mä en voi sanoa nettikitisijöistä mitään, niin kauan kun mä ite teen samaa. Okei, mä teen sen suljetussa ryhmässä, omalla nimellä ja frendeille. No joo, ei se oo kyl yhtään sama. Sehän on vaan normihengailua, mut netissä. Niinku puhuin jäbät dissaa hyviä frendejään mut siin on se rakkaus mukana. Tositilanteessa me kumminkin tehtäis toistemme puolesta vaik mitä. Välillä tietty tulee ylilyöntejä ja mennään henkilökohtasuuksiin, mut kai sekin kuuluu siihen. Kyl se jälkikäteen sit naurattaa kun joku on uhannu hakata jonkun sen takia et jossain maailman toisella puolella joku teki fudiskentällä jotain. 


Mä haluisin sanoa et me eletään vaan niin tunteella mukana fudiksessa ja ollaan kuin argentiinalaiset huligaanit soihtuineen ja kannatetaan omia loppuun asti. Ja kylhän me omasta mielestämme ollaankin. Mut onhan suomalainen fudiskulttuuri ihan läppä. Ei meil oo mitään sanottavaa mistään. Jos joku brasilialainen ja uruguaylainen tappelis siitä et onks Selänne vai Kurri kaikkien aikojen kovin suomalainen lätkäpelaaja niin oishan niiden elämässä jotain pahasti vialla. 


Ja lähtökohtasesti meil on siellä ihan hyvä posse, fiksuja jäbiä ja hyviä frendejä. Mut ei tarvii ku yhen väärän lauseen, ja "enter the retard." Pitäis vähän chillaa. 

No mut, välil pitää ottaa pikku reality check ja tää oli nyt just sitä. Pitää muistaa et ehkä jonku tuntemattoman ihmisen teot, jotka varsinkaan ei vaikuta sun tekemisiin millään tavalla, ei oo sen arvosia et kannattais pahottaa jonku frendin mieli. Tää muuten toimii kaikilla elämänaloilla ja ehkä ne netissä paskaa mieltä ja vihaa levittävät apinat vois kans miettiä kaks kertaa ennenku postaa sitä niiden skeidaa.

Sori tytöt, piti saada tää ulos. Huomenna taas puhutaan tunteista.

P.S. Barca on paska ja Messi on homo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti