IHMISRAKAS MISANTROOPPI

IHMISRAKAS MISANTROOPPI

perjantai 11. huhtikuuta 2014

MUSTA PAAVI X .TEBIAN

Hei rakkaat lukijat! Turkista imastu kohtis läävä rusketus ja mieli tekis lähteä takas johki lämpimään, tääl on vielä vähän liian kylmä mun makuun. Viikon päästä mul on talviloma. Jos saan jonku völjyyn joku nopee kärtsäysreissu vois olla viel paikallaan ennen vappua.

Pakollinen turistikuva Düdenin putouksilta. Mä venasin kokoajan millon pari kääpiöö ja pitkä velho tulee sormuksen kans sekoilee tuolt nurkan takaa.


Mutta, sitä ennen; Syy miks tääl on ollut vähän hiljasempaa lähiaikoina tulee virallisesti julkiseksi pääsiäisenä. Tarkemmin sanottuna ens keskiviikkona. 




.TEBIAN X MUSTA PAAVI -kollaboraatio on vienyt jonkun verran tässä aikaa ja resursseja ja ollaan myös istuttu studiossa suht pitkiä päiviä, mut keskiviikkona tulee pihalle .TEBIANIN uus paita ja me ollaan messissä siinä meidän uuden biisin muodossa. Paitoja saa keskiviikosta lähtien tebianstore.comista ja meiän biisin "DYSTOPIA" voi lataa sieltä myös jos siltä tuntuu. Se on myös samalla eka teaseri meiän levystä jota täs viimeistellään ja koitetaan kesällä puskea ulos. Sellasta lepposta kesämusaa ihmisvihasta ja maailmantuhosta jota on sit kiva kuunnella kun ilmastointi ei toimi aamudösässä. 

Ens keskiviikon kokemus tulee olee monille suunnilleen tällanen.


.TEBIAN X MUSTA PAAVI 16.4.2014









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti