IHMISRAKAS MISANTROOPPI

IHMISRAKAS MISANTROOPPI

tiistai 11. maaliskuuta 2014

MESTARUUSKRAPULA


Huh, tuli ryypättyä viikonloppuna kolme päivää putkeen. Oltiin sellasessa bändiskabassa torstaina ja jotenkin onnistuttiin voittamaan se. Sitähän piti juhlia. Siihen kun sit pamahti viikonlopulle synttäreitä, avajaisia ja kissanristiäisiä, oli ryyppyputkentulehduksen ainekset ilmassa. Tässä maanantaina sitä jotenkin miettii et alkaa olla vähän vanha tollaseen ja siinä on ehkä syynsä että tollasta ei oo tullu tehtyä aikoihin. Eilinen meni lähinnä sängyssä maatessa ja miettiessä että oliko narikasta tarttunut rotsin lisäks mukaan yks lisäkromosomomi. 


Mut mut, elämäs ei saa ottaa turhia morkkiksia jo tapahtuneista asioista ja vaik maanantaikin meni vähän siihen et joudun jatkamaan tän kirjottamista nyt tiistaina niin mitä sitten? Mul oli kyl tosi hauskaa ja niin oli kaikilla muillakin jotka oli völjyssä. Pääsin eilen heti aamulla salille ja tänäänkin se on jo takana, eli elämä on normalisoitunut. Elämä on ihanaa. Näin niin siistin videon äsken et tuli vaan tosi hyvä fiilis. 

Linkkaan sen tähän: 


Kaikkien pitäis pussailla enemmän. Ja halailla. Maailma ois parempi paikka. Mä halaan aina mun miespuolisia ystäviäkin kun nään niitä. Se on jotenkin normaalimpaa kun vammasesti kätellä. Siit tulee heti parempi mieli. 

Näin lauantaina pitkästä aikaa mun lapsuudenystäviä. Se on hassua miten joitain ihmisiä ei nää välttämättä moneen vuoteen ja silti mikään ei oo muuttunut. Se hiekkalaatikolta rakentunut tunneside on aina mukana. Ja sekin on jotenki vitun siistiä. Jauhettiin paljon vanhoista asioista ja vähän uusistakin. Jotku oli täysin samanlaisia kun sillon ala-asteella ja jotkut taas muuttunu aika paljonkin. Mut ennenkaikkea kaikki oli omia itsejään ja tuntu mukavalta olla taas vanhassa possessa. Kesällä uudestaan. 


Mä törmäsin myös netissä eilen maailman siisteimpään kalenteriin:

Tälle mä naureskelin eilen koko päivän.

Ulkonakin on ekaa kertaa puoleen vuoteen ihan vitun hyvä ilma! Tänään on hyvä päivä. Katoin eilen Dallas Buyers Clubin. Suosittelen lämpimästi. Joskin sivuvaikutuksena mun on nyt pakko käydä ostaa kymmenen pakettia kortsuja. Aika diippi se koko tarina.

Lisätään nyt tääkin vielä tänne, tää oli ihan vitun kova. Niin yksinkertasta, mut silti ihan saatanan vaikeeta. Pitää laittaa toi johki bookmarkiin niin kaikki on helpompaa.

Tää on niin totta.

1 kommentti: